Anae - Biologische olijfwas in korrels

€8,30
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Deze biologische olijfwas in korrels is een plantaardig alternatief voor bijenwas en kan dienen als basisingrediënt voor je DIY cosmetica zoals onder andere crèmes, balsems, lippenstift enzovoort. Olijfwas is hydraterend voor de huid en heeft de rol van emulgator en/of stabilisator in huidverzorgingsproducten. De korrels smelten gemakkelijk vanaf 54°C. Geen idee wat je er mee kan maken? We hebben ook een receptenboekje voor amper €2.50 om je hierbij verder te helpen. Ook op www.anae.info vind je leuke receptjes terug om zelf mee aan de slag te gaan.

Anaé biologische olijfwas van cosmetische kwaliteit is gemaakt van Franse olijfolie en is bovendien COSMOS en ECOCERT gecertificeerd.

Inhoud: 100 gram korrels (kleur en geurvrij)


Anae is het merk opgericht door moederonderneming Ecodus in 2000 in Bretagne.
Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en distribueren van bioproducten voor persoonlijk en huishoudelijk gebruik. Ecodus zet volledig in voor de ontwikkeling van kwalitatieve ecologische producten met maximale bruikbaarheid, levensduur en verpakkingen met zo beperkt mogelijke impact op het milieu. Alle producten worden vervaardigd in Frankrijk of in West-Europa.

De producten van Anaé zijn geproduceerd met respect voor de mens en het milieu. De gehele lijn is geschikt voor veganisten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen