Spik en span pakket

€6,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (9)

Black Friday goes pink! Toon je goed hart en steun lokale gezinnen met een beperkt budget.

Geen klassieke Black Friday voor ons waarbij kleine handelaars de dupe zijn, overconsumptie wordt gestimuleerd en ecologische "rampen" worden aangericht. Maar wat dan wel?

Met onze rooskleurige actie willen we hier volledig tegen ingaan en kiezen voor lokaal. Je steunt lokaal op twee manieren!

Hoe gaat het net in zijn werk? Je koopt een pakketje, maar let op, deze zal NIET naar jou worden opgestuurd! Je koopt het pakket eigenlijk voor dat ene gezin bij je om de hoek, die man die je steeds tegenkomt op weg naar je werk of iemand bij je in de buurt die het wat moeilijker heeft om de eindjes aan elkaar te knopen. Die mensen willen wij net steunen, zeker in deze tijden, door onze actie steun lokaal x2.

Wij zullen alle pakketten verzamelen, feestelijk inpakken en in samenwerking met de dienst gelijke kansen van stad Geel verdelen bij mensen die het momenteel echt nodig hebben.

Op deze manier steun je zowel ons, maar ook lokale mensen die het momenteel echt nodig hebben.

Onze droom voor dit eindejaar? Zoveel mogelijk pakketjes uitdelen!!!

 

Dit pakket bevat 20 ecopods vloerreiniger en een sprayfles allesreiniger van Marcel's Green soap. Dit setje komt normaal op €7.29 maar wordt nu aangeboden aan €6.00

0 sterren op basis van 0 beoordelingen