Himalaya Zout - Fijn 1kg

€6,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (3)

Wat is Himalaya zout?
Zout gezond? Alles met mate natuurlijk, maar ja(!) zout kan super belangrijk zijn voor je gezondheid. Zeker rotszout zoals Himalaya zout kan een enorme toevoeging zijn aan je dieet, omdat het behalve sodium ook mineralen bevat zoals calcium en magnesium. Daarnaast is Himalaya zout een geweldig ingrediënt voor je favoriete badzout!

Voordelen
Stofwisseling
Wanneer je je normale keukenzout vervangt door Himalaya zout, verhoog je je inname van 84 verschillende mineralen, waaronder calcium, magnesium en kalium. Die mineralen heb je nodig voor een gezonde stofwisseling en ze dragen bij aan sterke botten, een stabiele bloeddruk en een gezonde bloedcirculatie. Daarnaast helpen ze je vochtophoping te voorkomen en het verouderingsproces van het lichaam te vertragen. En dat zie je terug aan een gezonde huid, mooie nagels en sterk haar!

Huidirritaties
Wist je dat Himalaya zout ook het zelfherstellend vermogen van de huid kan ondersteunen? Voeg het toe aan een warm bad en laat het Himalaya zout je huid voeden met mineralen en ontdoen van gifstoffen. Het roze zout bevordert de bloedcirculatie, waardoor de geïrriteerde huid wordt voorzien van meer zuurstof en voedingsstoffen. Het resultaat? Een gezonde glow!

Hoe gebruik je het?
In de keuken
Vervang je keukenzout door Himalaya zout, zo geef je ieder gerecht een heerlijke mineralenboost!

In bad
Maak een detoxend badzout voor vermoeide spieren, het verbeteren van je gezondheid of een prachtige glow: Meng 120 gram Himalaya zout met 400 gram Epsom zout, 3 druppels Lavendel Essentiële Olie, 3 druppels Eucalyptus Essentiële Olie en 3 druppels Citroengras Essentiële Olie. Blijf 20-40 minuten in bad zitten voor een optimale werking.

Energiedrank
Caffeïnevrije energieboost nodig? Doe een snufje Himalaya zout in een glas heet water, je citroenwater of smoothie!

Wat is er zo bijzonder aan Himalaya zout?
250 Miljoen jaar geleden bestond het Himalayagebied puur uit oceaan. Toen deze oceaan opdroogde bleef er één ding over: Himalaya zout. Himalaya zout wordt gewonnen in de vorm van grote kristallen die vervolgens gemalen worden voor ons gebruik.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen