Mondkapje volwassen maat blauwe bloemetjes

€7,50
Beschikbaarheid: Op voorraad (5)

Onze mondmaskers zijn gemaakt van 100% katoen conform de richtlijnen van het FOD Volksgezondheid.

Wij hebben gekozen voor dit model gezien zijn comfortabele pasvorm en zonder reklint achter de oren.

De aansluiting achteraan het hoofd, boven de oren is gemaakt van een katoenen lint.
De aansluiting achteraan het hoofd, onder de oren is tevens gemaakt van een katoenen lint, zodat je zelf kan bepalen hoe vast je het masker aanspant opdat het zo goed mogelijk gaat aansluiten. Je kan de lintjes ook kruiselings binden.

Het mondkapje is dubbel gelaagd opdat er een filter in geplaatste kan worden. De opening bevindt zich onderaan het mondkapje. De filter wordt niet bijgeleverd. Je kan hiervoor ook aan de slag gaan met huis-, tuin- of keukenmiddeltjes. Zo kan je bijvoorbeeld een filter van een stofzuigzak, een koffiefilter of een (uitwasbaar) inlegkruisje gebruiken als filter.

Ons advies om krimp te voorkomen en de kleuren zo mooi mogelijk te behouden:

Vooraleer je het de eerste keer wast, plaats je het mondmasker in koud water, eventueel met een scheutje azijn bij. Dit voorkomt dat stoffen van 100% katoen erg krimpen en toevoeging van azijn zal de kleuren beter fixeren.

Het kan op 90°C gewassen worden, al zullen de kleuren dan wel vervagen. 

Wij raden aan ze te wassen op 60 à 65°C opdat de kleuren beter worden behouden. Ook het gebruik van natuurlijke wasproducten zonder bleekmiddelen zoals onze Marcel's Green Soap vanille & katoen, zal ervoor zorgen dat de kleuren langer mooi blijven. 

Nadien even strijken met een stoomstrijkijzer is ook zeker nog een optie.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen