Mondkapje volwassen maat luipaard met bloemen

€7,50
Beschikbaarheid: Op voorraad (6)

Onze mondmaskers zijn gemaakt van 100% katoen en reklint geschikt voor hoge temperaturen, conform de richtlijnen van het FOD Volksgezondheid.

Wij hebben gekozen voor dit model gezien zijn comfortabele pasvorm en reklint achter het hoofd in plaats van achter de oren.

De aansluiting achteraan het hoofd, boven de oren is gemaakt van een elastiekband, geschikt om te wassen op hoge temperaturen.
De aansluiting achteraan het hoofd, onder de oren is gemaakt van een 100% katoenen lint, zodat je zelf kan bepalen hoe vast je het masker aanspant opdat het zo goed mogelijk gaat aansluiten.

Het mondkapje is dubbel gelaagd opdat er een filter in geplaatste kan worden. De opening bevindt zich onderaan het mondkapje. De filter wordt niet bijgeleverd. Je kan hiervoor ook aan de slag gaan met huis-, tuin- of keukenmiddeltjes. Zo kan je bijvoorbeeld een filter van een stofzuigzak, een koffiefilter of een (uitwasbaar) inlegkruisje gebruiken als filter.

Ons advies om krimp te voorkomen en de kleuren zo mooi mogelijk te behouden:

Vooraleer je het de eerste keer wast, plaats je het mondmasker in koud water, eventueel met een scheutje azijn bij. Dit voorkomt dat stoffen van 100% katoen erg krimpen en toevoeging van azijn zal de kleuren beter fixeren.

Het kan op 90°C gewassen worden, al zullen de kleuren dan wel vervagen. 

Wij raden aan ze te wassen op 60 à 65°C opdat de kleuren beter worden behouden. Ook het gebruik van natuurlijke wasproducten zonder bleekmiddelen zoals onze Marcel's Green Soap vanille & katoen, zal ervoor zorgen dat de kleuren langer mooi blijven. 

Nadien even strijken met een stoomstrijkijzer is ook zeker nog een optie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen