Shimmer Spray 100ml

€15,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

De Shimmer Spray is gemaakt om luxueus aan te voelen - maar toch voor dagelijks gebruik dat kan worden toegepast voor elke gelegenheid wanneer je wilt dat je haar een beetje meer glamoureus aanvoelt.

Maria Nila Shimmer Spray is een lichtgewicht spray die glans toevoegt en kroes vermindert. De glansdeeltjes worden gewonnen uit een combinatie van natuurlijke en synthetische mineralen, en de glans versterkt de kleur en geeft het haar een heldere finish voor een gezonde look.

Het bevat het Colour Guard Complex met zonnebloemzaadolie dat het haar beschermt en de kleur behoudt. De formule bevat ook de antioxidant Vitamine E die het vochtgehalte op peil houdt. Goed schudden en de Shimmer Spray aanbrengen op droog haar na elke styling, voor een heldere
glans die de kleur versterkt en het haar een levendige en gezonde uitstraling geeft.

De fruitige en bloemige geur is opgebouwd als een fijn parfum met topnoten als rabarber en rode bes, hartnoten van roze cyclamen en basisnoten als sandelhout en grapefruit.

Maria Nila Shimmer Spray is perfect te combineren met andere stylingproducten omdat het geen hold bevat en daarom aan elke routine of stijl kan worden toegevoegd. Door multifunctionele combinaties te gebruiken, zijn de stylingmogelijkheden eindeloos.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen