Fresh Bergamot Shampoo Bar - 70g

€7,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (6)

Met deze Shampoo Bar creëer je in een handomdraai een heerlijk schuimende en plasticvrije reiniging voor je haar. Deze Bar is fris, lichtzoet en heeft een energieke frisheid. De perfecte geur voor een frisse wasbeurt. De quinoa geeft je haar natuurlijke verzorging. Daarnaast bevat de Bar shea butter en olijfolie voor een verzachtende en verzorgende werking.

De HappySoaps Shampoo Bars zijn:

vinkje happysoaps  VEGAN
vinkje happysoaps  DIERPROEFVRIJ
vinkje happysoaps  PALMOLIE VRIJ
vinkje happysoaps  SLS- EN SLES VRIJ

vinkje happysoaps  CRUELTY FREE
vinkje happysoaps  70 GRAM
vinkje happysoaps  90 – 110 WASBEURTEN
vinkje happysoaps  ANTI ROOS
Flag: Netherlands on JoyPixels 5.5 HANDGEMAAKT IN NEDERLAND MET hartje happysoaps

 

Wat zit er in de Shampoo Bar?
In onze Shampoo Bar zijn er drie belangrijke ingrediënten die ervoor zorgen dat jouw haar, huid en lichaam optimaal verzorgd en gereinigd worden.

 

Shea Butter
Dit ingrediënt werkt verzachtend en rustgevend op je huid. Wat Shea Butter zo bijzonder en onderscheidend maakt van andere natuurlijke oliën is het hoge gehalte aan verzorgende eigenschappen hierin. Doordat Shea Butter zo’n hoog gehalte heeft, ondersteunt Shea Butter je (hoofd)huid sterk in het herstellend vermogen. Wij zijn enorm dol op Shea Butter! Daarom vind je het in al onze Shampoo Bars.

 

Quinoa
Quinoa is, naast een lekkere toevoeging aan je yoghurt, een wondermiddel voor je haar! Quinoa is een natuurlijk (en vegan) eiwit voor je haren. Het verstevigt en voedt je haar, brengt natuurlijke glans aan en laat kleuren stralen van zowel normaal als gekleurd haar. Deze multifunctionele zaden zitten zo vol met voordelen en natuurlijke kracht dat wij overtuigd zijn van quinoa – je vindt het dan ook in iedere Shampoo Bar van HappySoaps terug.

 

Olijfolie
Een andere persoonlijke favoriet van ons. Misschien dat dit ingrediënt voor jou wat vreemd klinkt in een shampoo. Het is echter een ondergewaardeerd wondermiddel in de cosmeticabranche – het doet niet onder voor de hippe jojoba olie of arganolie. Olijfolie is rijk aan antioxidanten. Deze antioxidanten werken zeer effectief in de bestrijding van stoffen die gezonde lichaamscellen aantasten waardoor de huid sneller zal verouderen.

Ingrediënten (Inci)

Ingrediënten / INCI in deze Shampoo Bar:

Sodium Coco-Sulfate, Sodium Chloride, Citric Acid, Glycerin, Parfum, Cocoamidepropyl Betaine, Decyl Glucoside, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrolyzed Quinoa, Olea Europaea Fruit Oil, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Aqua, Linalool, Citral, Limonene, CI 11680, CI 74260

0 sterren op basis van 0 beoordelingen