Betaalmethodes

Betalingen op onze webshop worden uitgevoerd via Mollie, zij ondersteunen betalingen via: Bancontact,
Kredietkaart,
Apple Pay,
Paypal,
KBC payment button,
Belfius Direct net,
Monizze Ecocheques,
iDEAL en
SOFORT Banking.
De transacties gebeuren op deze manier dus via een beveiligd betalingsportaal beheerd door Mollie. Jouw persoonsgegevens zijn op geen enkel ogenblik toegankelijk voor werknemers van deze site. Ze worden noch geregistreerd noch bewaard door Roos met Witte Stippen.

Ook Ecocheques van zowel Monizze, Sodexo, als Edenred worden aanvaard in elektronische vorm en papieren versie in onze fysieke winkel. Papieren consumptie- en cadeaucheques worden hier ook door ons aanvaard.

Indien facturen niet zijn betaald tegen de vermelde factuurdatum van 30 dagen na uitvoering van diensten of aankoop van producten, is er sprake van verzuim zonder verdere ingebrekestelling. Bij gebrek aan betaling van een factuur op zijn vervaldag, zijn alle andere op dat ogenblik hangende facturen onmiddellijk opeisbaar en erkent de klant uitdrukkelijk een conventionele/buitengerechtelijke vergoeding verschuldigd te zijn gelijk aan 15% van het nog openstaande verschuldigde saldo met een minimum van 25 Euro, exclusief BTW en conventionele interesten ten belope van 12% op jaarbasis.

Indien Roos met Witte Stippen na 30 dagen geen betaling ontvangen heeft, wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Het spreekt voor zich dat de klant hiervan op de hoogte gehouden wordt.