Algemene voorwaarden

Welkom op de webshop van Roos met Witte Stippen

Roos met Witte Stippen is de handelsnaam van Roos met Witte Stippen bvba, met zetel te 2440 Geel (België), Nieuwstraat 128 waar we trouwens ook een fysieke winkel hebben die je kan bezoeken tijdens onze openingsuren:

Openingsuren van september tem juni:

Maandag: gesloten
Dinsdag tot en met zaterdag: 10u tot 17u
Zondag: met uitzondering van de 15 koopzondagen die gelden in Stad Geel zijn we gesloten

Openingsuren tijdens juli & augustus:

Maandag & dinsdag: gesloten
Woensdag tot en met vrijdag: 10u tot 17u
Zaterdag: 10u tot 13u
Zondag: met uitzondering van de 15 koopzondagen die gelden in Stad Geel zijn we gesloten


BTW-nummer: BE 0719.659.133


Wij zijn te bereiken op 0032 (0) 495 61 72 61, tijdens onze openingsuren. Stuur gerust een Whatsapp berichtje, sms, privé-bericht via onze Facebookpagina of onze Instagram account. We proberen deze te beantwoorden binnen 2 weekdagen. Ook via mail zijn we te bereiken op [email protected] voor meer uitgebreide vragen.


Onze Algemene Voorwaarden werden het laatste bijgewerkt op 2 september 2022.
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand en bestellingen tussen ondernemer en consument.
Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, hiermee bedoelen we je aankoop via onze webshop. Wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld. Je gaat automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden bij het aanklikken van de “buy” knop of bevestiging van je aankoop op onze webshop.
Enkel het Belgisch recht is van toepassing op deze site. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Antwerpen bevoegd.

 

Algemene voorwaarden om bestellingen te plaatsen bij Roos met Witte Stippen:

 

  • Maak je een account aan op onze webshop, dien je minimaal 18 jaar te zijn en een geldig emailadres te hebben.
  • Iedere accounthouder, elk emailadres dus, heeft recht op 1 account, niet op meerdere.
  • Om te genieten van de onze kortingen, moet je wel een account hebben.
  • Accounthouders zijn verantwoordelijk om hun gegevens up-to-date te houden
  • Kortingscodes voor onze webshop of fysieke winkel kunnen niet worden gekocht, verkocht of worden geruild.
  • Elke promotie(code) kan maar éénmalig worden gebruikt. Als een bestelling geannuleerd wordt, teruggestort wordt of wanneer we misbruik vermoeden, kunnen wij de promoties of zelfs account intrekken.
  • Mocht je een extra promotiecode hebben en hetzelfde product staat reeds in promotie, dan geldt de bestaande promotie en zal de code geen extra korting geven, bovendien zijn kortingen en bepaalde acties niet cumuleerbaar. Zoals bevoorbeeld de korting die je standaard krijgt tijdens het volgen van een workshop.

 

De beschikbaarheid van onze producten kan je online bekijken. Indien één van de gekozen producten niet meer beschikbaar is, zal onze webshop je hiervan op de hoogte brengen. Indien er toch een foutje in ons systeem sluipt, zullen wij je telefonisch of per e-mail contacteren en je drie verschillende opties voorstellen. Verkoop in onze fysieke winkel heeft altijd voorrang:

Optie 1: Je geeft aan te wachten met het versturen van je bestelling tot het bepaalde product terug in stock is bij ons. Deze termijn zal telefonisch of per mail besproken worden.

Optie 2: Je geeft aan het pakket al te versturen en het bedrag terug te storten van het product dat uit stock is.

Optie 3: Je geeft aan het product te vervangen door een vergelijkbaar product in waarde en het pakket dusdanig te versturen.

Indien bepaalde leveranciers onvoldoende of geen stock kunnen aanleveren, behouden we bij Roos met Witte Stippen het recht voor zonder vooropzeg de herbevoorrading op te schorten van deze producten. Wij bieden onze producten aan op onze website tot uitputting van voorraad. Wij doen ons uiterste best opdat alle door jou bestelde producten beschikbaar zouden zijn. Het kan echter gebeuren dat een artikel uit voorraad is, in dat geval informeren wij u zo vlug mogelijk. We kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die zou voortkomen uit het niet voorradig zijn van een product.

 

Roos met Witte Stippen behoudt zich eveneens het recht voor haar prijzen te wijzigen zonder vooropzeg of verwittiging. De huidige prijzen van de producten worden duidelijk aangegeven op de productpagina’s. Onze prijzen worden ook telkens vermeld in Euro en zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. We kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor (druk)fouten die in de aanbiedingen voorkomen. De opgave van onze prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het wordt omschreven in woorden. De bijhorende foto’s zijn decoratief bedoeld en kunnen elementen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs.

We leveren bij Roos met Witte Stippen grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal Roos met Witte Stippen proberen om dit zo snel mogelijk recht te zetten. Roos met Witte Stippen kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaan uit het gebruik van de informatie op onze site of webshop. Indien je onjuistheden vaststelt in de informatie die via onze site ter beschikking wordt gesteld, zouden we het erg prettig vinden als je dat zou melden aan ons.

De kleuren op de foto's kunnen lichtjes afwijken van het origineel product. De instelling en kwaliteit van uw beeldscherm kunnen hier een rol bij spelen. Roos met Witte Stippen is niet aansprakelijk voor eventuele gebreken aan de artikelen aangeboden op de site. In dergelijke gevallen richt u zich tot de desbetreffende fabrikant, bij dergelijke gevallen zullen wij onze artikelen controleren op dergelijke gelijkwaardige gebreken.

 

Zodra je een bestelling plaatst bij Roos met Witte Stippen ontvang je een mailtje ter bevestiging van je bestelling. Deze mail wordt automatisch verzonden en vormt dus geen bevestiging van beschikbaarheid van de producten. Wanneer je bestelling verzonden wordt, ontvang je nogmaals een mailtje van ons. Deze mail is wel een aanvaarding van jouw bestelling van onze kant uit. Conform de Wet op de Handelspraktijken valt verlies of beschadiging ten laste van de verkoper. Klachten of betwistingen dienen binnen de 7 dagen na levering gemeld te worden per aangetekend schrijven op straffe van verval. In geval de klacht gegrond wordt bevonden is onze aansprakelijkheid beperkt tot de omruiling van de goederen. Elke aansprakelijkheid van de verkopen beperkt zich tot het daadwerkelijk betaalde bedrag van de bestelling.

 

Af en toe zullen we bij Roos met Witte Stippen ook leuke promoties via een code of aanbiedingen rechtstreeks op onze webshop aanbieden. We hebben het recht deze promoties en aanbiedingen zonder vooropzeg te beëindigen. Indien je een promocode ontvangen hebt, en deze toepast wanneer deze reeds verlopen is, zal deze ook niet meer aanvaard worden. Een promocode ontvangen garandeert niet dat deze zal aanvaard worden nadat de aanbiedingsperiode verstreken is. Bovendien kunnen deze codes niet toegepast worden op producten die reeds genieten van een voordeelaanbieding of producten waarop reeds een korting wordt toegepast.