Workshop Keramiek - 21/9 & 12/10 - voormiddag

€85,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (13)

Ga je graag aan de slag om een mooi tasje, bord of kom uit keramiek te maken dat perfect past bij je interieur?

Deze workshop bestaat uit 2 delen (zaterdag 21 september 2024 en zaterdag 12 oktober 2024)

Tijdens het eerste deel, dat doorgaat op 21 se^ptember van 10u30 tot 13u00, maak je je tasjes, kommen of bordjes met behulp van gipsmallen. Rita van Latemar zal tussen de workshops in, de schalen en kommen laten drogen en een eerste keer bakken op 950°C.

Gedurende het volgende deel van de workshop, op 12 oktober, van 10u30 tot 13u00 ga je je eigen creaties glazuren. Hierbij kan je kiezen uit een ruime keuze aan kleuren zodat je ze helemaal kan afstellen op je eigen smaak!
(wit, bruin, beige, azuurblauw, olijfgroen,...)

Je zal nadien nog niet meteen met je eigen creaties naar huis kunnen aangezien ze nog eens moeten worden afgebakken op 1220°C. Jullie kunnen nadien de creaties komen afhalen in de winkel, deze datum zal tijdens de workshops besproken worden.

Je hebt de keuze uit :
*4 thee- of cappuccinotassen
*2 thee- of cappuccinotassen met 2 bordjes van 22cm
*set bordjes (2x14cm, 2x18cm, 2x22cm)
*3 in elkaar passende schalen, hoog model
*3 in elkaar passende schalen, laag model
*4 soep- of ontbijtkommen
*6 tapaskommetjes

=> Geef je keuze door bij inschrijving zodat we alle nodige materiaal kunnen voorzien tijdens de eerste workshop. Dit kan bij het afrekenen in het vakje opmerkingen.

De workshop komt op 85€, alles inclusief, voor beide data! We voorzien uiteraard ook een hapje en drankje om het werken wat aangenamer te maken ;)

Indien je graag de workshop toch nog annuleert, kan dit tot 30 dagen voor de workshop. Ben je om de één of andere reden toch verhinderd om te komen op de dag van de workshop zelf, is een terugbetaling helaas niet mogelijk. Stuur je graag iemand in jouw plaats? Dan kan dat uiteraard ook!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen