Aliyah Angle Shader 3/8 White Taklon 1760

€7,49
Beschikbaarheid: Op voorraad (7)

De nieuwe Aliyah Angle Shader Series White Taklon Series is de beste kwast voor je geld. Laat je niet misleiden door te dure geverfde synthetische penselen met een mooie naam. White Taklon wordt beschouwd als de meest pure vorm en heeft meestal betere eigenschappen dan geverfd Taklon. Deze duurzame kwast voor alle doeleinden heeft een uitstekende veerkracht en houdt tegelijkertijd een goede, scherpe rand. Ze worden wereldwijd gebruikt door de schilderindustrie en de individuele schilder. Ze zijn ideaal voor beginnende tot gevorderde schilders en doen het goed in acrylverf, olieverf, facepaint en aquarelverf. Een favoriet onder schminkers vanwege de prijs, betrouwbaarheid en lange levensduur. De voordelige Aliyah is zowel duurzaam als responsief. Gemaakt van wit Taklon, houdt de Aliyah zijn scherpte en controle bij herhaald gebruik. Te gebruiken op ruwe oppervlakken zonder ernstige schade. 

Door variatie in de diameter van de Taklon vezels ontstaat er meer ruimte tussen de filamenten. Hierdoor kan de kwast meer vloeistof dragen. Het is verkrijgbaar in wit of goudkleurig. Wit Taklon wordt beschouwd als de meest zuivere vorm en vertoont meestal superieure eigenschappen dan geverfd Taklon.

Als je de penselen goed verzorgt, gaan ze een leven lang mee. De superieure kwaliteit van Aliyah wordt duidelijk gezien door de professional en de serieuze student.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen