Aliyah brushes ultra round 2

€5,49
Beschikbaarheid: Op voorraad (3)

De nieuwe Aliyah Ultra Round 2 White Taklon Series is de beste kwast voor je geld. Deze duurzame kwast voor alle doeleinden heeft een superieure veerkracht en een goede, scherpe punt. Gebruikt door de schilderindustrie wereldwijd en de individuele schilder. Ze zijn ideaal voor beginnende tot gevorderde schilders en presteren goed in acryl, olie, facepaint en aquarelverf. Een favoriet onder schminkers vanwege de prijs, betrouwbaarheid en lange levensduur. De voordelige Aliyah is zowel duurzaam als responsief. De Aliyah is gemaakt van wit Taklon, houdt zijn punt vast en behoudt de controle bij herhaald gebruik. Te gebruiken op ruwe oppervlakken zonder ernstige schade. Zilveren hulzen zijn dubbel gekrompen voor een stevige bevestiging aan de prachtige parelroze korte handvaten.

De diameter beïnvloedt de stijfheid of zachtheid van de borstel. Variatie in de diameter van de Taklonvezels zorgt voor meer ruimte tussen de filamenten, waardoor de kwast meer vloeistof kan dragen. Het is verkrijgbaar in wit of goudkleurig. Wit Taklon wordt beschouwd als de meest pure vorm en heeft meestal superieure eigenschappen dan geverfd Taklon.

Als je de penselen goed verzorgt, gaan ze een leven lang mee. De superieure kwaliteit van Aliyah wordt duidelijk gezien door de professional en de serieuze student. Tot slot zijn onze penselen gegarandeerd tegen alle gebreken en vakmanschap.

Maat 2 9/16" (14mm) lang 1/8" (3mm) diameter

0 sterren op basis van 0 beoordelingen