BOMOÏ - organisch hydrogel ooglapje

€6,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (11)

Een behandeling op basis van natuurlijke polymeren: de carragenen (polysachariden) die de celwanden van rode algen vormen, worden gecombineerd met water om een nieuwe filmvormende gel op de huid te vormen. Zijn specifieke vorm omhult en past perfect bij de contouren van het oog... Dit product is ontworpen voor een gesublimeerde look!

BIJZONDERHEID: Dit COSMOS Organic-gecertificeerde product is de eerste BIO-hydrogel op de markt, het is ontworpen met natuurlijke actieve ingrediënten die respect hebben voor de huid en het milieu.

COSMOS gecertificeerd door ECOCERT Greenlife

Gerst stengelwater: Verkregen door distillatie. Dit plantaardige water is rijk aan voedingsstoffen en heeft verzachtende en verzachtende voordelen. Albizia Julibrissin (beautifeye) extract: beter bekend als de acacia van Constantinopel of de zijdeboom, de Albizia Julibrissin is een boom afkomstig uit Oost- en Zuid-Azië. Dit extract vermindert de pigmenten van de oogcontour (in vitro test).

Natriumhyaluronaat: Natriumhyaluronaat wordt in aanwezigheid van water direct in de formule omgezet in hyaluronzuur… Hyaluronzuur is van nature aanwezig in de huid en werkt als een echte spons waardoor het een belangrijke hoeveelheid water kan aantrekken en vasthouden. Het speelt dus een essentiële rol bij de integriteit van de huidstructuur en bij de regulering van de hydratatie van de huid.

PhytoSpherix™: is een natuurlijk glycogeen, verkregen uit planten en het resultaat van een nieuw ecologisch proces gepatenteerd in Canada. Klinisch getest, het is niet-irriterend. Een hydraterend en anti-aging ingrediënt, het revitaliseert de huid door de gladheid te verbeteren, ouderdomsvlekken te verminderen en de hydratatie te behouden. Een uniek botanisch extract met effectieve voordelen voor de huid.

 

INCI-lijst

Aqua (Water), Hordeum Vulgare Stamwater*, Glycerine, Carrageen, Amorphophallus Konjakwortelextract, Glucose**, Fenethylalcohol, Natriumlevulinaat, Albizia Julibrissin Schorsextract, Natriumanisaat, Glycogeen, Natriumbenzoaat, Natriumhyaluronaat, Citroenzuur, Darutoside

(*) Ingrediënten uit de biologische landbouw
(**) Verwerkt met biologische ingrediënten

0 sterren op basis van 0 beoordelingen