Glow Ritual Vitamin C serum 30ml

€48,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (3)

Ontdek dit lichte gel serum dat je huid laat stralen en je teint verheldert en tevens krachtige bescherming biedt tegen vrije radicalen en vroegtijdige veroudering.

Uiterst puur en gecertificeerd vegan. Met subtiel fris aroma van vanilla en mandarijnessence.

De zachte formule is bovendien geschikt voor de gevoelige huid.

De rijke bronnen van vitamine C verbeteren de huid bij langer gebruik maar geven direct bij aanbrengen al een gezonde gloed.

Gebruik:

Na de reiniging in de ochtend verdeel je een half pipetje over gelaat en hals.

Licht inmasseren. Daarna gezichtsolie en/of dagcrème naar keuze aanbrengen.

  • Kakadu Plum: een Australisch superfruit, bevat het hoogste percentage vitamine C – wel 100x zoveel dan in een sinaasappel!
  • Bakuchiol: een veilig en mild extract van de aloude Babchi plant, die al eeuwen gebruikt wordt in de Chinese geneeskunde. Bakuchinol staat bekend als natuurlijk Retinolen is zeer effectief in het verstevigen van de huid en verzachten van fijne lijntjes. Maar dan zonder de nadelige bijwerkingen die bij het reguliere Retinol kunnen optreden, zoals huidirritatie.
  • Hyaluronic Acid: een intensief hydraterend molecuul. Antipodes maakt gebruik van een geheel plantaardige variant, ontstaan door fermentatie van groenten. Puur natuur, heilzaam en veilig. Deze formule is minstens zo werkzaam als de chemische tegenhanger.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen