ecoegg Laundry Egg Spring Blossom 70 washes

€14,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (15)

De wasbal van EcoEgg is een volwaardig alternatief voor je gewoonlijke wasmiddel of waspoeder. Je stopt hem gewoon in de wasmachine en hebt verder geen ander wasmiddel meer nodig. Stel de machine in tussen de 30 en 60 graden De twee types van minerale pellets die zich in het ei bevinden gaan aan het werk en produceren krachtig (maar natuurlijk) reinigend schuim die je kleding goed schoonmaakt. Bovendien zijn ze navulbaar.
Het EcoEgg is dermatologisch getest en zelfs uiterst geschikt bevonden voor de (erg) gevoelige huid. De EcoEggs kunnen veilig worden gebruikt voor alle wasmachines. Het is gemaakt van zacht, duurzaam rubber en is daarom eenvoudig te gebruiken in je machine.

De pellets in de wasbal gaan 70 wasbeurten mee. Na deze 70 beurten kun je de wasbal gemakkelijk hervullen met de refill doosjes (50 wasbeurten).

Ze werden door de pers uitgeroepen tot de de nieuwe manier van wassen en een doorbraak genoemd Een nieuwe natuurlijke en milieuvriendelijke manier van wassen!
Uitgeroepen en Bekroond met de top Gold Award voor het beste baby Skincare Product van Prima Baby & Pregnancy Magazine in Amerika ,het parfumvrije wasei, is perfect voor de gevoelige huid van een baby. Het wordt ook gesteund door de Nationale Eczeem associatie en is ook zeer geschikt voor volwassenen met een gevoelige huid!

Verkrijgbaar in:
Parfum Vrij - Geurloos
Soft Cotton - Katoenbloesem
Spring Blossom - Lente Geur

Al onze EcoEggs hebben de stempel 'met toestemming van Allergy UK' en zijn een geldbesparend, milieuvriendelijk en hypo-allergeen alternatief voor het gewone wasmiddel en bevatten geen agressieve chemicaliën

0 sterren op basis van 0 beoordelingen