ROSEMARY GIFT SET

€42,42
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Rozemarijn is een heerlijk geurende plant, beter bekend uit de keuken. Weinig mensen weten echter dat het ook geweldig is voor de huidverzorging.

Rozemarijn heeft een aantal wonderbaarlijke eigenschappen:
-het hydrateert
-verzacht en
-verstevigt de huid.

Bovendien kan het, met behulp van zijn geur, ons helpen om te kalmeren en te ontspannen. De rozemarijn bestaat uit een heerlijk geurend zout, bath bomb, biologische gel en zeep. Al deze cosmetica zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en bevatten essentiële oliën met buitengewone cosmetische eigenschappen.

Zo'n set cosmetica zal perfect werken in elke badkamer. De hele set is een geweldig cadeau-idee, het is mooi verpakt en is zorgzaam voor ons milieu. Je kunt er zeker van zijn dat zo'n geschenk ervoor zorgt dat iedereen die zich graag gelukkig voelt, zich ook ontspannen voelt.

De set bestaat uit:
1 Rozemarijn Biologische Douchegel
1 Rozemarijn Badbom
1 Rozemarijn Biologische Zeep
1 Rozemarijn Badzout
Verpakt in een Herbarium Doos

Vergeet niet om de verpakking van je cadeauset te recyclen! Al onze verpakkingen, inclusief de verpakkingspinda's waarin ze aankomen, zijn recyclebaar. De zak, fles, etiket, milieuvriendelijke verzendzakken en kartonnen verpakkingen kunnen worden gerecycled en de pinda's van de verpakking kunnen door de gootsteen worden weggespoeld.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen