Fusion Lodie Up Cotton Candy Rainbow 40g

€12,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Ontworpen door: Make-up artiest Elodie Ternois

Face Painting Rainbow Cake: LODIE UP Cotton Candy

Uitstekend geschikt voor schminken in onestroke
Perfect voor pastelontwerpen
Prachtig voor bloemen & bloemblaadjes
Gemakkelijk afwasbare formule
Voldoet aan FDA en EU

 

Aanbrengen en verwijderen

Vul gewoon een verfspons met enkele of alle kleuren in deze cake door de spons van links naar rechts te bewegen en de kleuren precies daar aan te brengen waar je ze wilt hebben. Je kunt verbazingwekkend kleurrijke ontwerpen maken met slechts één cake! Zorg ervoor dat je net genoeg water gebruikt om je spons te activeren en te vullen om een schone afdruk te krijgen. Je kunt deze grotere rainbowcakes ook gebruiken voor onestroke schilderen als je maar een paar kleuren tegelijk aanbrengt met een plat penseel van 1 inch of kleiner. Als je eenmaal de kleuren hebt gebruikt die je wilt, kun je bloemen, slangen, vlinders, draken en nog veel meer schilderen!

 

Fusion Body Art Face Paint is snel en gemakkelijk aan te brengen met een nat penseel of sponsje. Fusion Face Paints kunnen gemakkelijk worden verwijderd met water en zeep op een zachte doek of spons. Fusion Body Art Face paint kleuren bevatten alleen hoogwaardige FDA en EU huidveilige pigmenten en ingrediënten die zacht zijn voor de huid. Elke kleur is zorgvuldig ontwikkeld om je de helderste en meest dekkende kleuren te geven voor je make-up ontwerpen. Fusion Body Art Face Paints drogen snel en zijn na droging veegvast. Je kunt kleuren over elkaar heen aanbrengen als de basiskleur droog is, en je kunt Fusion Body Art Face Paints mengen terwijl ze nog nat zijn om eindeloos mooie kleuren te maken.

Over onze ingrediënten

Fusion Face en Body Paints worden gemaakt in China onder leiding van de eigenaren van Fusion Body Art, dat gevestigd is in Australië. Alle FD&C en D&C pigmenten worden in de VS gemaakt, zodat alleen de veiligste pigmenten in Fusion Body Art terechtkomen. Fusion verven zijn vrij van parabenen en zijn niet gemaakt van dierlijke bijproducten of getest op dieren. Bewaar Fusion Body Art verf op een droge plaats, uit de buurt van extreme hitte, vochtigheid of kou. Gebruik de verf binnen 12 maanden na opening om de versheid te garanderen.


Veganistisch ✓ Niet getest op dieren ✓ Glutenvrij ✓ Parfumvrij ✓ Parabeenvrij

0 sterren op basis van 0 beoordelingen