Wasmachine en Vaatwasser ontkalker 120g

€6,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (5)

Deze doos van Ecozone bevat 6 dosissen om een wasmachine of vaatwasser schoon en fris te houden. De veilige milieuvriendelijke formule maakt alle hoekjes en kieren van de machine weer schoon en geurloos. Verwijdert kalkaanslag en zeepafzettingen die zich over tijd op hebben gebouwd.

Ecozones Wasmachine & Vaatwasser Ontkalkingstabletten helpen je keukenapparatuur te beschermen. Het is speciaal samengesteld om te reinigen, te verfrissen en te ontkalken, door hardnekkige kalkaanslag en afwasmiddel dat zich in de loop der tijd heeft opgehoopt te verwijderen. Met deze gebruiksvriendelijke oplossing blijft je machine optimaal presteren en voorkom je dure voorrijkosten en reparatiefacturen. Onze milieuvriendelijke formule laat je apparaten vrij van nare geurtjes. Gebruik gewoon elke maand één tablet Wasmachine- en Vaatwasserontkalker om je apparaten in topvorm te houden.

  • Verwijdert kalk- en wasmiddelaanslag en ontsmet tegelijkertijd
  • Reinigt en onderhoudt uw apparaten en leidingen
  • Niet-giftig, veilig voor septische putten
  • Het is niet nodig om de tablet uit te pakken - de verpakking is oplosbaar!
Voor wasmachines: 1) Doe een tablet in de trommel van je lege machine. 2) Draai een heet (60 C plus) programma zonder voorwas.
 
Voor vaatwassers: 1) Leg een tablet op de bodem van de lege machine. 2) Laat een hete was draaien zonder voorspoeling.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen