Workshop 6 juli - Kindergrime voor beginners

€65,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (11)
Hoe laat? 10u00 – 13u00
Waar? Onze winkel, Roos met Witte Stippen, Nieuwstraat 128 te Geel
 
Wil je graag zelf aan de slag gaan en iedereen omtoveren met een likje verf en een handjevol glitters, maar heb je geen idee hoe je eraan begint? Wij helpen je op weg!
 
In deze workshop leer je als beginner welke producten kwaliteitsvol zijn en hoe je ermee aan de slag gaat. Met onze meer dan 10 jaar ervaring in het vak geven we je de beste tips and tricks mee!
 
In het eerste deel starten we met het aanleren van enkele spons- en penseeltechnieken.
Nadien brengen we het geheel samen en leer je alles te combineren. We geven iedereen de mogelijkheid om tal van penselen en verschillende merken van schmink uit te testen zodat je zelf kan aanvoelen wat jou het beste in de hand ligt!
 
Je hoeft niet in het bezit te zijn van grimeerspullen, wij zorgen voor alles en voorzien een setje per persoon om die dag mee aan de slag te gaan. Je hebt nog geen ervaring of kennis nodig om deze workshop te volgen.
 
Als vervolg op deze workshop sluiten de workshops jongens- & meisjes designs aan. Ook voor de workshop onestroke en onestroke voor gevorderden volg je best eerst de beginnersworkshop.
 
Snel inschrijven is de boodschap, de plaatsen zijn beperkt en vol = vol. 
 
Hopelijk tot snel!

Er is nadien ook de mogelijkheid schminkmaterialen aan te kopen zoals onestrokes en splitcakes, penselen, sponsjes, glitter,... alles aan 5% korting!
 
Heb je een ticket gekocht en ben je de dag zelf niet in de mogelijkheid aanwezig te zijn? Zoek dan gerust iemand in jouw plaats om te komen. Annuleren en terugbetaling van jouw ticket kan tot een maand op voorhand. Nadien betalen we het ticket niet meer terug, maar mag je het zelf dus wel doorverkopen of schenken aan iemand om in jouw plaats te komen. 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen