ZAO Bamboe Oogschaduw Refill (rechthoekig) Matte 216 (Brown) [1.3gr

€5,50
Beschikbaarheid: Op voorraad (5)

ingredienten:

Vegetal Squaleen
Plantaardig Squaleen wordt gewonnen uit olijfolie en is een derivaat van squaleen, dat een natuurlijk bestanddeel is van menselijk talg. Zijn uitstekende affiniteit met de huid, door zijn gelijkenis met natuurlijke cutane lipiden, en zijn verzachtende eigenschappen maken het een ideaal actief bestanddeel. Het versterkt de cutane hydrolipidenbarrière, verzacht de huid en beschermt haar tegen uitdroging.

Bamboe poeder
Het is een witte substantie die uit de gewrichten van bamboe wordt gewonnen. Dankzij het hoge kiezelzuurgehalte remineraliseert, hydrateert en werkt het mee aan de regeneratie van je huid, terwijl het de glans van de gemengde en vette huid vermindert.

Organisch maïszetmeel
Het Biologisch maïszetmeel is een plantaardige drager die een betere hechting van het poeder op de huid mogelijk maakt, en zo de Make-up beter vasthoudt. Het vergemakkelijkt de dispersie van pigmenten en helpt de consistentie van de teint op de huid.

Bamboe poeder
Het is een witte substantie die gewonnen wordt uit de gewrichten van bamboe. Dankzij het hoge kiezelzuurgehalte remineraliseert, hydrateert en werkt het mee aan de regeneratie van de huid, terwijl het de glans van de gemengde en vette huid vermindert.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen