Ayurvedische natuurlijke haarverzorging - Hibiscus Mix - 100g

€9,80
Beschikbaarheid: Op voorraad (3)

Deze natuurlijke NO POO mix van oeroude kruiden wordt al eeuwenlang in de Ayurveda gebruikt en vervangt shampoo. De combinatie van deze kruiden zorgt voor een goede reiniging die de balans van jouw haar en hoofdhuid respecteert. 

 Hibiscus heeft verkoelende eigenschappen en is verfrissend. De balans van deze natuurlijke kruiden maakt je haar luchtig en zacht en is geschikt voor alle haartypes.

THE HIBISCUS mix is een milde reiniger. THE HIBISCUS MIX (én de ROSE MIX) zijn meer hydraterend dan de andere mixen, en zijn ook zeer geschikt voor krullen.

PS: Voor mensen die snel vet haar hebben kan het nodig zijn om de HIBISCUS MIX te mengen met de helft van de ORIGINAL MIX.

 

Ingrediënten:

HIBISCUS POWDER geeft een fris gevoel en gaat droogheid en roos tegen.
FULLER EARTH CLAY  is een zachte klei met licht reinigende eigenschappen ALOE VERA POWDER werkt als een natuurlijke vochtinbrengende conditioner
REETHA FRUIT SHELL POWDER  ook wasnoot genoemd, is een natuurlijke reiniger die boordevol saponinen aka zeepstoffen zit en geeft meer volume aan het haar FENUGREEK SEED POWDER stimuleert haargroei en maakt je haar zacht

 

HOE TE GEBRUIKEN

Niet combineren met shampoo. Je haar gaat op een welverdiende detox vakantie. Meng het poeder met lauw tot warm water tot je een gladde pasta hebt en breng aan op nat haar.

2 / 3 el – kort haar 3 / 4 el – halflang haar 4 / 5 el – lang haar Laat 10 tot 20 minuten intrekken en spoel grondig uit.

Gebruik 2 keer per week, geleidelijk aan kan men afbouwen tot 1 x per week.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen