Bendl Brandweerslang honden riem - maat L

€15,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Deze hippe hondenriem van is gemaakt van oude Nederlandse afgekeurde brandslang: stoer, sterk en duurzaam! Daarnaast is deze robuste brandweerslang een perfect vegan alternatief voor leer. Afgewerkt met een handvat en musketon. 
Weer een slang gered, gedragen zonder onnodige impact voor het millieu!
 
  • Handgemaakt in NL in samenwerking met een sociale werkplaats.
  • Size L
  • gewicht hondje: 25 KG en zwaarder
  • Brandweer rood
Voor iedere trouwe viervoeter is er een passende halsband. Check hier welke maat geschikt is voor jouw hond:

Maattabel:

              Gewicht
Size S:   tot 12 KG
Size M:  12 tot 25 KG
Size L:   25 KG en zwaarder
Tijdens een uitruk kan het voorkomen dat er een gat ontstaat in een slang en gaat lekken. Bij de brandweer lost men dit dan tijdelijk op door een bendelstuk over dit gat te plaatsen zodat het lekt wordt gedicht en niet verder uitscheurt. De slang is nu aan het einde van zijn levensduur voor het blussen van branden maar heeft nog een tweede leven voor zich!
 
BENDL maakt alleen gebruik van gebruikte en afgekeurde materialen, waar het leven al over heen is geweest. Door deze materialen opnieuw te gebruiken wordt het milieu niet extra belast. Daarnaast worden de riemen ook nog eens vol passie met de hand geproduceerd in Nederland.
 
Waarom gerecyclede producten?
Afval dat normaal op een stortplaats zou liggen wordt hergebruikt, hiermee verlagen we de vraag naar nieuw materiaal. Dus ook vervuilende stoffen bij de productie van nieuw materiaal wordt verminderd.
 
De productie van gerecycled materiaal is energiezuiniger dan van nieuw materiaal. Het kopen van gerecycled materiaal kan dus leiden tot minder energieverbruik. En dat betekent minder vervuiling en minder schade aan het milieu.
 
Bendl laat zien dat u met gerecyclede producten niet inlevert op kwaliteit. Integendeel, alle producten zijn stevig en gaan lang mee.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen