SEEPJE - Vloeibaar Wasmiddel - Kleur - Magische Magnolia 1l

€10,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (4)
Laat de natuur de was doen! Dit vloeibare wasmiddel van Seepje speciaal voor de gekleurde was is gemaakt van superschillen uit de Himalaya. De formule reinigt natuurlijk en zorgt tegelijkertijd voor de verwijdering van katoenpluisjes na vaak wassen. Hierdoor blijven kleuren stralen als een regenboog én wordt je was schoon. Met de heerlijke geur van Magische Magnolia. 


  • Inhoud: 1000 ml, voor 23 wasbeurten
  • 99,8% natuurlijk
  • Vegan en Ecocert
  • Fles gemaakt van 97% gerecycled plastic

 

De schillen van de Sapindus mukorossi vrucht groeien in overvloed in de Himalaya en bevatten een natuurlijke vorm van zeep. Deze zeep zorgt voor een natuurlijk schone én zachte was. Wassen met schillen? Ja natuurlijk! Deze superschillen vormen dan ook de basis voor de vloeibare wasmiddelen, allesreinigers en afwasmiddelen van Seepje. Alle producten van Seepje zijn voor minstens 99% natuurlijk en hebben daarom het Ecocert keurmerk. De fles is voor 97% gemaakt van gerecycled plastic.

Seepje vloeibaar wasmiddel is nu nog geconcentreerder. Met de kleinere inhoud van deze fles (1 liter in plaats van 1,15 liter) kun je evenveel wassen als voorheen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen