Fusion Face Painting Palette – Lodie Up Rainbow Ponies Palette 60g

€33,75
Beschikbaarheid: Op voorraad (5)

Ontworpen door: Make-up artiest Elodie Ternois

Lodie Up Rainbow Ponies Palette

Bevat: Lodie UP’ Rainbow Ponies | Lodie UP’ Magic Star | Lodie UP’ Confetti | Lodie UP’ Cloud Puff | Lodie UP’ Unicorn Land | Lodie UP’ Best Wishes

Aanbrengen en verwijderen

Voor de split cakes van Fusion Body Art heb je alleen een plat penseel en water nodig om te beginnen. Gebruik voor vloeiende ontwerpen voor de wangen een platte kwast van 1 inch om alle kleuren in de split cake te laden of gebruik kleinere platte kwasten om slechts een paar kleuren te pakken. Zorg ervoor dat je begint met een licht vochtig penseel en voeg zo nodig meer water toe door een hoek van het penseel lichtjes in het water te soppen. Als schminken nieuw voor je is, staat het internet vol met geweldige onestroke ontwerpideeën om je te inspireren. Deze manier van schminken bespaart je een hoop tijd en het zal indruk maken op je klanten als ze tegelijkertijd deze prachtige Fusion Body Art kleuren van je penseel zien stromen. Je kunt je split cakes ook vullen met kleine schmink sponsjes of ronde daubers. Als je een sponsje gebruikt, dep dan de kleuren op de huid waar je ze wilt hebben en klop zachtjes heen en weer totdat alle kleuren egaal en krachtig zijn.

 

Fusion Body Art Face Paint is snel en gemakkelijk aan te brengen met een nat penseel of sponsje. Fusion Face Paints kunnen gemakkelijk worden verwijderd met water en zeep op een zachte doek of spons. Fusion Body Art Face paint kleuren bevatten alleen hoogwaardige FDA en EU huidveilige pigmenten en ingrediënten die zacht zijn voor de huid. Elke kleur is zorgvuldig ontwikkeld om je de helderste en meest dekkende kleuren te geven voor je make-up ontwerpen. Fusion Body Art Face Paints drogen snel en zijn na droging veegvast. Je kunt kleuren over elkaar heen aanbrengen als de basiskleur droog is, en je kunt Fusion Body Art Face Paints mengen terwijl ze nog nat zijn om eindeloos mooie kleuren te maken.

Over onze ingrediënten

Fusion Face en Body Paints worden gemaakt in China onder leiding van de eigenaren van Fusion Body Art, dat gevestigd is in Australië. Alle FD&C en D&C pigmenten worden in de VS gemaakt, zodat alleen de veiligste pigmenten in Fusion Body Art terechtkomen. Fusion verven zijn vrij van parabenen en zijn niet gemaakt van dierlijke bijproducten of getest op dieren.Bewaar Fusion Body Art verven op een droge plaats uit de buurt van extreme hitte, vochtigheid of kou. Gebruik de verf binnen 12 maanden na opening om de versheid te garanderen.


Veganistisch ✓ Niet getest op dieren ✓ Glutenvrij ✓ Parfumvrij ✓ Parabeenvrij

0 sterren op basis van 0 beoordelingen