Workshop 9 augustus - Onestroke techniek & Design

€75,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (9)
Wanneer? vrijdag 9 augustus 2024
Hoe laat? 18u – 21u30 (drinken inbegrepen)
Locatie? Roos met witte stippen, Nieuwstraat 128, 2440 geel
75€ per persoon
 
Heb je al een beetje ervaring met kindergrime en zou je graag aan de slag gaan met de onestroke techniek?
 
Tijdens deze workshop leer je als beginner de onestroke technieken toe te passen. In het eerste deel richten we ons voornamelijk op de technieken, zowel met penseel als spons. Tijdens het tweede deel starten we om deze technieken te leren toepassen in snelle en kleine designs.
 
Deze onestroke technieken zullen je facepaint-designs naar een volgend niveau brengen!
 
Heb je nog geen splitcakes of flat brushes? Geen probleem, wij zorgen voor al het materiaal! Zo kan je het eerst allemaal eens uitproberen vooraleer zelf iets aan te schaffen.
 
Na de workshop heb je de mogelijkheid om het nodige materiaal aan 10% korting aan te kopen.
 
We beperken de groep tot 8 tot 10 deelnemers om zo iedereen voldoende te kunnen begeleiden en bij te sturen. Wacht dus niet te lang om in te schrijven!
 
Je schrijft jezelf automatisch in door een ticket aan te kopen via deze weg. Let op, noteer de gegevens goed, want je krijgt enkel je aankoopbevestiging per mail aan.
 
Heb je een ticket gekocht en ben je de dag zelf niet in de mogelijkheid aanwezig te zijn? Zoek dan gerust iemand in jouw plaats om te komen. Annuleren en terugbetaling van jouw ticket kan tot een maand op voorhand. Nadien betalen we het ticket niet meer terug, maar mag je het zelf dus wel doorverkopen of schenken aan iemand om in jouw plaats te komen. 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen