Bolt Diamond collection Rainbow Face and Body Brush (2.5 Inch Flat)

€18,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

BOLT | Schminken Penselen | Diamant collectie - Rainbow Face and Body Brush

Wat zijn de afmetingen van de Rainbow Face and Body Brush?
Deze Rainbow Face and Body Brush is ongeveer 13,3 cm lang van punt tot uiteinde. De basis van het penseelgedeelte is iets meer dan 6,35 cm breed en de haren zijn ongeveer 2,54 cm lang. Het handvat is ongeveer 8 cm lang. Van opzij gezien zijn de borstelharen ongeveer 0,95 cm dik.

 

Wat is het belangrijkste gebruik van de Rainbow Face and Body Brush?
De Bolt Rainbow Brush is uitstekend geschikt voor het maken van grote gezichts- en lichaamsschilderingen met onestroke. Met zijn grote breedte pakt hij efficiënt een verscheidenheid aan kleuren uit een rainbowcake. Door de breedte van het penseel kan het wat oefening vergen om de controle en vloei onder de knie te krijgen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, zul je de mogelijkheid om een indrukwekkende en snelle dekking te krijgen zeker waarderen!

 

Hoe gebruik je deze kwast

Bevochtig de punt of maak je verf nat en wrijf dan zachtjes heen en weer tot je voldoende verf hebt. Reinigen met water en zeep en aan de lucht laten drogen.

 

Over het merk Bolt Brushes

Bolt Brushes zijn ontworpen door gezichts- en lichaamskunstenaars, Santiago Massano en Anna Wilinski, van Jest Paint. Artiesten over de hele wereld hebben Bolt Brushes in hun schminkarsenaal en vinden ze geweldig! Er zijn regelmatige en stevige stijlen om aan de wensen van elke schminkster te voldoen. Bolt Brushes zijn gemaakt van synthetische applicators en houten handvatten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen