Bolt Diamond collection Fresh Petal Brush by Jest paint

€8,50
Beschikbaarheid: Op voorraad (10)

BOLT | Schminken Penselen | Diamant collectie - Fresh Petal Penseel

Wat zijn de afmetingen van de Fresh Petal Brush?
Deze kwast is ongeveer 17,46 cm lang van punt tot uiteinde. De basis van de borstelharen is ongeveer 1,11 cm breed en de borstelharen zelf zijn 1,27 cm lang. De handvatten zijn ongeveer 12 cm lang.

Wat is het primaire gebruik van de Bloem/Petal penseel?
Het Bolt facepainting FRESH PETAL penseel blinkt uit in het maken van kleine tot middelgrote bloemblaadjes, waarbij het resultaat varieert afhankelijk van de druk die op de haren wordt uitgeoefend. De gewelfde vorm en scherpe punt maken het penseel bijzonder effectief voor het werken met rainbowcakes of dubbel/drievoudig nemen van effen kleuren van de punt tot de basis. Bolt penselen worden gekenmerkt door een aangename veerkracht.

Hoe gebruik je deze kwast

Dompel je Bolt Brush in schoon water, veeg eventuele opzittende verf eraf en ga dan zachtjes heen en weer of met een draaiende beweging over je splitcake. Zorg ervoor dat je de kwast blijft draaien om alle haren bij elkaar te houden en de fijne punt van de kwast te behouden. Zodra je een mooie romige lading verf op je kwast ziet, kun je de verf op de huid aanbrengen. Was het met warm zeepwater en vorm het tussen je vingertoppen voordat je het aan de lucht laat drogen.

 

Over het merk Bolt Brushes

Bolt Brushes zijn ontworpen door gezichts- en lichaamskunstenaars, Santiago Massano en Anna Wilinski, van Jest Paint. Artiesten over de hele wereld hebben Bolt Brushes in hun schminkarsenaal en vinden ze geweldig! Er zijn regelmatige en stevige stijlen om aan de wensen van elke schminkster te voldoen. Bolt Brushes zijn gemaakt van synthetische applicators en houten handvatten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen