Bolt Diamond collection Sponge Dotter by Jest paint

€6,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (5)

BOLT | Schminken Borstels | Diamant collectie - Spons Dotter

Wat zijn de afmetingen van de Sponge Dotter?

Deze applicator is ongeveer 16,51 cm lang van punt tot uiteinde. De basis van het sponsgedeelte is iets meer dan 0,9525 cm in diameter en 1,5875 cm lang. De handgrepen zijn ongeveer 12 cm lang en 1,4 cm in diameter.

 

Wat is het primaire gebruik van de Sponge Dotter?

Deze herbruikbare applicator, met een zachte en licht flexibele zwarte spons met bolling, is uitstekend geschikt voor het maken van verschillende ontwerpen, zoals parelsnoeren, bubbels, ogen en stippatronen. Experimenteer door het met wit te vullen en een vleugje kleur aan de zijkant toe te voegen; door aan het handvat te draaien krijg je tweekleurige stippen. Daarnaast is deze dotterkwast veelzijdig voor het uitsmeren van crèmepotlood eyeliner of poeders, waardoor hij ideaal is voor beauty make-up toepassingen.

Hoe gebruik je deze kwast

Maak de punt vochtig of bevochtig je verf en wrijf dan zachtjes heen en weer tot je een royale hoeveelheid verf hebt. Zorg ervoor dat het sponsje goed geabsorbeerd is met verf voor de meest gelijkmatige stippen. Druk op de huid om stippen van verschillende grootte te maken op basis van de uitgeoefende druk. Reinig met water en zeep en laat aan de lucht drogen voor hergebruik.

 

Over het merk Bolt Brushes

Bolt Brushes zijn ontworpen door gezichts- en lichaamskunstenaars, Santiago Massano en Anna Wilinski, van Jest Paint. Artiesten over de hele wereld hebben Bolt Brushes in hun schminkarsenaal en vinden ze geweldig! Er zijn regelmatige en stevige stijlen om aan de wensen van elke schminkster te voldoen. Bolt Brushes zijn gemaakt van synthetische applicators en houten handvatten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen